MAGSJUKA PÅ GÅNG? | Gift & Mamma
annsoh

Gift & Mamma

Annons

MAGSJUKA PÅ GÅNG?

Dagen har varit bra förutom att Hugo haft feber och förkylning. Men nu till kvällen blev det verkligen en förändring, jag gjorde välling och han hann dricka halva vällingen innan han började spy!! Så det var bara byta kläder på honom och ta fram skurhinken och börja skura golvet! Han spydde 4 gånger, så imorgon blir det även tvätta mattan ifrån köket för den vart helt ner spydd samt hans kläder. Jag är glad att han inte satt i soffan den här gången som han gjorde sist! Är livrädd nu över att jag ska bli smittad igen, fy fan vad jobbigt det var sist spydde en hel natt och hade så ont i magen! Jag hoppas verkligen det är över nu för honom och han inte spyr mer och att jag klarar mig också ifrån det. Killen var på jobbet när detta hände så, man fick klara sig själv som vanligt.

Annars har vi bara tagit det lugnt idag man kan inte göra så mycket med ett febrigt barn, favoriten är och ligga eller sitta i soffan och se på Alftons Hugos favorit! Jag hoppas verkligen vi slipper magsjukan igen.dfsdsdf

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
annsoh

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats