PAKET FRÅN THE BODY SHOP! | Gift & Mamma
annsoh

Gift & Mamma

Annons

PAKET FRÅN THE BODY SHOP!

Igår hämtade jag ut mitt paket från The Body Shop! Det kom egentligen förra veckan på Torsdagen, men har inte hunnit hämta ut det pga killen jobbat övertid och sonen har varit sjuk i feber och är det fortfarande. Så igår sa jag åt killen och komma hem så jag kunde hämta ut det haha. Jag vill även säga att jag inte är sponsrad och att alla varor är köpa med egna pengar! Jag passade även på och beställa detta när det var 20 % rea, så blev även medlem då hos dom och detta var mina första gång jag beställde något hos dom, var lite orolig över vart paket skulle komma, om det skulle komma enda fram till dörren eller till posten så man fick hämta ut det själv, jag hittade ingen information om det. Vilket var lite synd! Men det löste ju sig för det kom till posten! Det tog 7 arbetsdagar för och få paketet.

Jag köpte Ginger Anti Dandruff Scalp Care, ett shampoo som är egentligen till För torra/mjälliga hårbottnar. Jag har kommit underfund med att jag har lite känslig hårbotten och att jag får mjäll ibland, så jag tror detta shampoo kommer passa mig perfekt! Har höga förhoppningar på det i alla fall och alla varor jag tog var dom högst rekommenderade och som var med populärast och kommenterade på, vet dom inte vad jag kommer tycka om lukten eftersom det är ingefära. Men det ska bli spännande och se, Sen så tog jag en Banana Conditioner, den finns även i shampoo. Jag tror denna kommer göra susen för mitt hår, den luktade även otroligt gott! Den är till för alla hårtyper!

dfsdfdxcVFDVSA

Sen så köpte jag en Vitamin E Cream Cleanser, en rengöringskräm, som avlägsnar smuts och makeup och får huden att kännas fräsch och smidig. Tyckte det lät bra och det var otroligt många positiva kommentarer så jag valde den, dessutom var jag ju verkligen i behov av en ny rengöring. Ni vet ju min förra från garnier, som jag gjorde recension på! Jag hoppas verkligen denna ska kunna fixa min hud nu, sen så köpte jag även en Vitamin E Moisture Cream, en fuktkräm från samma serie som var otroligt populär den med, och produkterna är även för alla hudtyper! Vilket är perfekt för mig eftersom jag har kombinerad hud.

bvnvbnvbnCSDDFE

Sist men inte minst så köpte jag med mig en Oval Bamboo Pin Hairbrush, jag tänkte nu när jag har nytt shampoo och balsam så vill jag ju inte använda samma borste längre så jag beställde med den och även en Blackhead Remover, alltså en pormaskklämmare! Har viljat haft en sån länge, så nu har jag en! Känns som jag kommer bli en helt ny människa av alla dessa produkter! Känns underbart och jag är mycket förväntansfull! Jag kommer göra en Recension på produkterna när jag testat dom ungefär om en månad för och säga vad jag tycker om produkterna och om det blivit förbättringar på håret och min hud osv.

bcvbvcbdsDFS
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
annsoh

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats