Smart Meal - Nutrilett | Gift & Mamma
annsoh

Gift & Mamma

Annons

Smart Meal – Nutrilett

Min lunch idag blev en Smart Meal Nutrilett! Super god! Blev faktiskt choklad över att den var mycket godare en Shakes man gjorde av choklad pulvret! Mums! Funderar faktiskt på och börja på pulver igen och köra 3 veckor igen och sen sakta börja äta igen med bara och smoothies och soppor och allt! Kände mig tusen gånger piggare sista veckan och mådde så himla bra! Dessutom vill jag ju gå ner ytligare har inte nått mitt mål en, lite svårare nu när man äter vanlig mat igen. 
Jag känner att nu när det är höst och det blir källare ute så är man inte ute lika mycket och går promenader och joggar osv som man gjorde på sommaren och man stoppar säkert i sig väldigt mycket onyttiga saker för att det är höst och vinter och deppigare väder osv! Så jag funderar verkligen på och börja igen för jag vill inte börja gå upp i vikt igen och förlora alla kilon jag gick ner!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
annsoh

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats